Tänk dig känslan!

Du kommer hem och öppnar dörren och kan njuta av ett nystädat hem.  

Pris för hemstädning

De flesta städbolag tar ett timpris vid hemstädning men som ett fast pris per månad. För att räkna ut priset så räknar de ut hur många timmar som behövs för att städa er bostad och därefter får du ett pris på antal timmar gånger timpriset.

 

Timpriset skiljer sig inte så mycket åt mellan de olika städföretagen så det är viktigt att även titta på andra faktorer när ni väljer städfirma. Mycket handlar om förtroende och känsla. Ni ska trots allt släppa in en främling i ert hem under några timmar. De har tillgång till nyckel eller kod till er bostad. Är det för billigt kan det betyda att deras anställda arbetar under hemska förhållanden. Detta kan i sin tur leda till att de inte är lika nöjda med sitt jobb och inte känner lika mycket att de behöver göra ett bra jobb. Det behöver inte vara så men det finns en risk för det. 

Pris för flyttstädning

Här brukar man de flesta ta ett pris per kvm för flyttstädningen. Fönsterputsning ingår ibland men är inte standars. Det som ingår i en flyttstädning är en städning som gör att du får godkänt vid flytt. Får du inte godkänt kan du ringa städfirman och de får kostnadsfritt komma ut till dig. Prata med städfirman innan om hur du gör om det inte blir godkänt.