Tänk dig känslan!

Du kommer hem och öppnar dörren och kan njuta av ett nystädat hem.  

Städtjänster

Flyttstäd

När du tar hjälp med din flyttstädning slipper du allt arbete med städ och kan istället fokusera på det roliga som har med flytten att göra.

 

Välj ett städföretag som kan ge dig en professionellt utförd städning som blir godkänd av den som tar över bostaden.

 

I en flyttstädning ingår fönsterputs och alla andra städmoment som krävs för att göra din gamla bostad som ny igen. Städmaterial ingår också, du behöver inte tänka på något alls, städföretaget sköter allt!

 

En del städföretag kan till och med fixa målning och hål i väggar i samband med flyttstädning.

 

Hemstäd

Med hemstäd får du regelbunden städning så att du kan uppleva hur skönt att öppna dörren och kliva in ett nystädat hem efter en lång dag.

 

Hur ofta du vill ha städning, bestämmer du. Städfirman räknar ut hur många timmar de tror att det tar att städa ert hem så att ni får ett fast pris per månad för er hemstädning. 

 

I en hemstädning ingår bland annat dammsugning, våttorkning, dammtorkning, städa av toaletter/badrum samt kök. Har ni något specifikt ni önskar få städat så prata med städfirman så kan de säkert lösa det. 

 

Ett tips är att ta en storstädning en eller två gånger per år för att få en mer grundlig genomgång av ditt hem. 

Textilvård

Ta bort  fläckar och damm på dina möbler och mattor.    Du har möjlighet att förnya och ta bort  fläckar från mattor, madrasser och möbler och få  fräsch lukt och känsla. Ta bort damm, smutsfläckar från soffor, mattor och möbler.